30 november´måndag


KL 22:41



Godkväll!!
Just nu sitter jag hemma och nästaN brinner upp av hätta,´ Idag så har jag och Syster(joline) varit och solat på Solfuxen´i nyfors!! Mycket mycket häligt må jag säga, love it a lot. . Blir att antagligen sola imorgon eller på Onsdag igen. * Nu blir det att sola 2gånger i veckan´och jag älskart! Ni alla bloggläsare kommer vara vittne till att jag håller mina solrutiner :D ´för ni lär ju se mig på stan eller någe liknade ställe & då lär ni se Resultat, love love love (a).


° Blir att hoppa in i duschen nu, sen blire soova för min del! Ska upp runt 8 imorgon-bitti, mycket jobb & spring på resturangen ´Så måste verkligen vila ut mig. ´Sen imorgon blir det Shopping!
* Nu har jag inte tid att göra er sälskap ;) bloggar imorgon som vanligt!
puss puss





30 november´måndag


KL 15:59




Hej bloggläsare!
Hinner inte blogga så mycket idag/ikväll, ska nämligen iväg snart. Bror lite på hur sent jag kommer hem!! Men ska i alla fall försöka skriva så fort jag får tid. . Annars som vanligt imorgon bitti ´puss


30 november´måndag

KL 09:08



Hej alla läsare, nu är jag färdig men sminkningen ´entlien. ´Just nu så sitter jag och väntar tills man ska glida mot bussen, sen ner till stan. Börjar kl 10 som vanligt på Resturangen. . * Har tuvär inga planer om vad som händer lite senare mot kvällen. ´Men som sak, får se sen när man har slutat  ;)
bLOGGAR senare puss. .


30 november´måndag

KL 08:03



Godmorgon alla bloggläsare!!

VARNING VARNING!!
Alla ni som har ´Facebook´som går rund och gör olika aktiviteter & håller på och Klickar på olika länkar som finns på facebook Osv. Ni ska hålla er borta från Testparadis.se  - Klicka ej på STARTA TEST eller skriv i eran epost adress. Gör inte det. . .

Gör vekligen inte detta test. Det är inte samma täster som dom vanliga som finns på facebook. Denna sida ´Testparadis.se samt PSYCHOTEST - KÄNN DIG SJÄLV!  Dom vill bara käna pengar!!
Om du skrivier i din epost adress, sen ska du självklart kunna få se tid resultat. . . Sen innom några kommer dom skicka en Räkning på 298Kr till dig som du ska sen betala när du ´Inte ens har fått sätt ditt resultat ens !! Så VARNING! Denna sida vill bara lura folk på pengar. .


29 november´söndag


° Nu är det dags att byta telefon!!

För nu orkar jag inte med min Touch mobil ´längre. .
Någon som vill köpa den?

Så nu blir det min gulliga Rosa mobil som gäller ;)


29 november´söndag

KL 14:16




° Blir att åka och hämta ut mina 2par skor idag!
°  Sen i veckan blir det att handla lite mera Kläder.
° Får rund 3000:- denna vecka,  hm så något lär jag nog hitta något "/
° Och senare blir det Tv:kväll.


29 NOVEMBER´SÖNDAG

KL 12:51






Snart är det dags för ´Radiopogramet! Men det är mycket som måste fixas innan allt händer och sker. Måste först och främst ha ett tema som vi ska prata om ^^  men vi är ju så bäst så vi lär nog hitta på något bra ;)
Eller så kan ju NI ´bloggläsare ge lite extra förslag & TIPS´vad vi kan prata om!!
Skulle ju vara ganska hyggligt & Nice endå ^^

*Men förmodligen blir det efter Jul&nyår. Och jag lovar att säga till vilken dag det är, så ni inte missar att höra oss (a)
Och snart så blir det lite vidio inlägg ´  där vi sitter och tränar på vårat Prat XD hahaA MISSA INTE. .
( * Detta är ju då VI 2 * )


29 november´söndag

KL 00:41



Mumms, nu blir det att äta glass i dom nya skålarNa ´som mammi köpte. .
;) I love it



bLOGGAR som vanligt imorgon, puss puss


28 november´lördag



Som sakt igår så följde jag mitt pogram som jag kollar på varge fredag ´Idol.
Såklart alla är duktiga som är med ´och nu börjar det närma sig slutet. Och jag fattar inte vad svenska folket har för problem? :O Antagligen är dom jävligt döva!! dom verkar inte höra det som låter falsk/skit rent ut sakt!! Óm jag ska vara helt ärlig så kommer förmodligen Erik att vinna Idol 2009 ´inget snack om saken!! Men det som gjorde mig så grymt arg igår var att´Mariette fick åka hem! Hon har seriöst en hälig och speciell röst ´som inte många tjejer har. Nästan 80% av vilken tjej som hälst låter mer eller mindre lika dana. Lyssnar man på Mariette eller Reza så låter inga som dom!! Så varför kunde inte Tove fåt åkit ut igår iställer? hm så iriterande!! Fattar inte hur svenska folket tänker ibland :O
Men men alla är ju Olka ´och det är väll tur det på sätt och vis. Men nu är det bara ´Erik,Calle & Tove som återstår. Visst Tove är duktig, men så bra är hon inte så jag får gåshud på armarna´när jag hör henne. Så jag hoppas Killarna går till den stora finalen i alla fall.
*This is what happens when the Swedish people voted*



28 november´lördag



Sköönt med egen lägenhet snart!!
Längtar


28 november´lördag



Hej bloggläsare!!

Sitter hemma nu & tänkte blogga innan mitt pogram på tv:N börjar.
* Idag har dagen varit ganska lungnt, shoppat lite ;) det känns alltid lika skönt att komma hem med nya saker*
En bra dag med min underbara mammi, hon är bäst! får allt jag pekar på ´och det jag vill ha ^^ HoppsaN jag är inte bort skämd?! hahaA

Oohh i like it!!
Blir formodligen flytt innan sommareN ;D
min mammi är underbar & vill hjälpa, thanks I love you. .


28 november´lördag


Hej alla bloggläsare!!

Sitter hemma & har precis fixat mig, ska strax åka iväg ´kolla lite saker och slöra lite pengar ^^ hahaaA det är jag bra på att göra ´om man säger så, känns som om det är en sån dag idag i alla fall hahaA . .
Finns mycket saker jag har planerat att köpa innan Jul!
Får mina pengar snart ´så det känns mycket skööönt!!!
* Sen idag har jag beställt mina *LINSOR* dom kommer om 2-5 dagar *
Entligen ;)



Nu tjatar mammi på mig(a) puss puss bLOGGAR senare ♥


Glömmer aldrig!!!

you're the finest thing that my eyes have a way. you have always been there for me. life is difficult without your beautiful brown eyes, will always love you! you will always be in my heart! forever.
For every step I take, you'll always be in my memory. I'm afraid and it makes a lot of pain. But you will get better. Nobody can take your plate in my heart. But you get much better in heaven. You were like everything. You should just know how much we miss you. A hundred thousand tears have flowed today. You will always be in our hearts and it is the truth.
This was the most annoying day of my life: (
Will not forget them last moments with you. Rest in peace sweetheart


26 NOVEMBER´TORSDAG

KL 22:56




Hej på er alla bloggläsare!!

* Själv är jag jätte trött. Blir att hoppa in i duschen, sen lägga sig och slappa framför en serie ómjagorkar!! Dagen har varit strässig & är inte ett dugg förvånad. Sorry men jag kommer inte på vad jag ska skriiva, är så otroligt trött så jag knappt ser ´tangentbordet ^^


I will always love you, and I promise.

Godnatt, puss puss


26 NOVEMBER´TORSDAG

KL 17:55
 



Hej på er alla bloggläsare!!

* Idag så har min dag varit ganska slitsamt,inte nog med det ´jag har varit Yr hela dagen & det har tagit på krafterna om man säger så. För mycket & åter mycket folk ´herregud det har varit kaus på Resturangen :O Inte konstigt att jag är helt slut. Sen tog man ju sprutan igår & det har man ju inte mått bättre av under denna dag ´från 10-15. . "/ hmm

* Sen efter jobbet har jag varit och handlat Julklappar 3st till och med ;)
Och snart får jag 2300:-
Så då blir det att handla några julklappar till sen hämta ut mina 2par skor, sen köpa något åt mig själv ´det är jag fän värd hahaA ^^

*( Dagens Nya bilder )*
Entligen säg :D

bLOGGAR FÖRMODLIGEN senare, om det inte blit sent. puss puss


26 NOVEMBER´TORSDAG

KL 08:43



GOodmorgon snyggingar!!

Har precis klivit upp, har fortfarande ont i armen & känner mig lite yr ´men det går väll nog över får jag hoppas. Blir att glida mot bussen om någon timme, har till och med sminkat klart mig ´så här tidigt för en gång skull ^^  annars brukar det ta 100år på morgonen att bli klar, i alla fall om det handlar om mig & min sminkning!!
hahaaA*

Eeh ´så idag får man hoppas på den bästa Shopingen, inför Julen. . jag känner på mig att jag Kommer nog att lyckas idag!!


25 november´Onsdag

KL 21:39



Godkväll bloggläsare!!

Har nyligen kollat klat på några pogram på tv:n. Blir att hoppa in i duschen snart´fyser så otroligt mykcet, har gjort det i en vecka nu hm. * SÅklart ´varför skulle jag ta sprutan? hela armen är helt bortdomnad & det gör ont ´typiskt ^^
Blir att gå och sova tidigt idag så jag orkar upp imorgon, blir en hård dag på Resturangen. Det är ju den 25e så då blire nog mycket folk imorgon. Men sen har jag det roligaste till sist ´ska hoppa tomorrow ;)
puss puss 

jAG ÄLSKAR DIG BABY<3
YOU AND ME


25 november´onsdag - reklam


25 november´Onsdag

KL 19:14




tROR ni på detta elle?
* Nu är det dags att börja träna, samt börja sola. Känner mig värdelös hahaA ´men Blir bättre efter årsskiftet!!!
Måste bara ha orken att gå och fixa ett träningskort :D Sen fixa lite prylar!  No problem, blir att träna 2-3 gånger i veckaN & Lovar att jag håller det oxå.  hahaA* Måste få ner magen lite (a)



25 november´onsdag

KL 17:35



Hej bloggläsare!!
Idag var det mycket stressigt på morgonen, därför han jag inte blogga. Var tvungan att springa till bussen, ´men såklart så vara bussen lika försenad som vanligt! Och jag kom endå försent till 1:a lektionen, lovely!!! Haft möte idag oxå ´gick strålande bra faktiskt om man säger så. Sen är man så otroligt BÄST&SÖT så jag fick sluta betydligt mycket tidigare en alla andra :D hahaA. * Sen var putte´på bråk humör idag/ han försökte reta mig. Men såklart så fick han tillbax ;D yeah.

* Och idag har jag entligen varit och tagit Sprutan! Så man får se om man ligger med feber imorgon bitti & ont i hela kroppen, Många som har blivit dåliga "/  Själv har man känt sig dålig i några dagar faktiskt,. Men men inget att göra något åt precis ´man kommer förmodligen endå bli mer eller mindre sjuk om man tar eller inte. . .
*********

Och today har jag fixat pengar, blir att handla imorgon efter Praktiken ;)
Det är ju snart jul, (om exakt 29 Dagar) till och med. Lika bra och vara färdig i tid. .

DAGENS BILD
*(bJUDER på denna )*


24 noveber´Tisdag

KL 21:07



Hej alla bloggläsare!
Sitter hemma & tar det mest lungt, har haft ont i huvudet i 2 dagar nu ´inge vidare. Blir nog att glo på Tv:N hela kvällen för min del i alla fall. Tomorrow blir det att dra till skolaN, har möte kl 12 eller 1 :S hahaA har glömt bort vilken tid det är!!!
* Nu har man börjat banga ur på att da den där ´Sprutan! Shiit alla blir ju sjuka av den, hmm men men man verkar ju bli sjuk i vilket fall, om man tar den eller inte. Lika bra att dra och göra det ´så man får det av klarat. . .

Älskar dig baby♥

´
Ne nu har jag inte tid att sitta här och göra er sälskap´
bLOGGAR imorgon, puss puss



24 november´tisdag

kl 20:07

Dagshoroskop - tisdag 24 november
Idag förmår du leka fram något verkligt användbart och hållbart medan någon som står dig nära står för det praktiska organisatoriska arbetet, och också förmedlar saker utåt.

Veckohoroskop - vecka 48
Du har alla möjligheter att sätta din prägel på händelseutvecklingen just nu och se till att saker och ting blir exakt som du vill att de skall bli. Till och med sentida kärleksbekymmer och konflikter inom familjen verkar ebba ut. Någon heltäckande lösning är det sannolikt inte tal om, men tiden läker kvardröjande sår. Du bör nu koncentrera dig på att marknadsföra dig själv och dina kreativa idéer. Med kraft och pondus kommer du långt. När veckan börjar är du dessutom osedvanligt grundad och förnuftig, och du kan också vara framgångsrik i att driva igenom utmärkta överenskommelser, särskilt i förbindelse med kommunikation, resor eller utbildning. Därifrån förbättras tingen slag i slag.
*Lejonets Horoskop*

24 Novmeber ´tisdag

kl 09:02

Godmorgon på er!!

Idag känner jag mig verkligen trött ska jag säga. Har börjat fått ont i halsen på morgonen,hoppas man inte blir sjuk ´not good. Blir att ta bussen om ett litet tag då, slutar kl 3 idag med sen blire att dra en repa på stan & shoppa ´förmodligen om man hittar något bra så läre bli så.. Blir att trasla igenom dagen på jobbet sen har jag inte planer vad som händer till kvällen, men som sakt jag bLOGGAR ju som vanligt´ senare under dagen.


* Morgonens kommentarer/ gnäll *
Åh seriöst varför händer detta just mig? Först för 2 månader sen så pajade min kamera´ni vet! aa vilket jävla skit. Så under dom här veckorna jag har varit utan kamera, så istället har jag ju andvänt mobilens kamera ´inte värsting braiga bilder det blir precis ´men endå!! Hmm såklart kameranN på mobilen gick sönder igår oxå ´ucch ´lovely . . . .


23 Novmeber´måndag

kl 15:57

Hej alla bloggläsare!!

Idag har det varit en väldigt lungn och tråkig dag´om man säger så, inte så mycket folk precis ´Både skönt & trist på samma gång. . Och imorgon blir det nog ochså en trist dag kan jag tänka mig´ löningsdag på onsdag "/ hmm. Blir att glida till Syster om ett litet tag, love it!! Sen imorgon blir det att börja handla till Julen. .



22 Novmber´måndag


kl 08:55
Godmorgon på er!

´Hinner inte blogga så mycket nu "/ sorry sorry, bLOGGAR när jag kommer hem, måste glida mot bussen snart. Ni alla underbara som brukar SMSa mig under dagen, ´själv kan jag jag inte svara för jag har knapt några raster eller rökpauser´kan bara skriva ibland ´så ni vet, man annars blir det när jag har slutat kl 3. * oCH idag blir det att ta sprutan, ´seriöst jag tänker inte bli sjuuk!! . .


puss puss så länge


22 november´Ssöndag

Kl 19:51
Ikväll blir det att ta det lungt. Ska snart hoppa in i duschen ´fryster verkligen, hoppas man inte blir sjuk nu. Sen blir det att kolla lite bra pogram som kommer på Tv:n om ett litet tag. . ° Ska ju upp tidigt imorgon så det blir en lungn kväll för min del. ´Som sakt finns på mobilen om det skulle vara något!! Ni vet ´jag bLOGGAR som vanligt imorgon, puss puss så länge . . .




22 november´ssöndag

kl 16:22
Hej alla blogg läsare!!
Jahapp nu var helgen snart slut, helgen har ju då legat på 34% enligt mig, inte värsta toppen helgeN, men skönt att vila ut för en gång skull. Har umgåts med min Joline, vi har suttit framför tv:N och följt våra pogram hahaA´mycket mysigt endå. 
*** *** *** *** *** *** *** *** ***

° Måndag - Praktiken/sola.
° Tisdag - Ta sprutan/ jag tänker F*N inte bli sjuk!!!
° Onsdag - Skolan/möte/fixa pengar.
° Torsdag - Praktiken/sola.
° Fredag - Ledig/sörja.

* Bjuder på denna bild*




22 November´Ssöndag

Kl 11:59
Idag kanske det blir att slänga bort lite pengar på Solning, eller så blir det imorgon ´Love it!! * Nu är det dags att börja sola och få färg på sig. ´För det är 6månader kvar innan värmen kommer igen. Lika bra att sola över vintern ´typ 2-3  gånger i veckan. Mycket mycket bra & jag älskart. .




21 November´Lördag

17:27

Hej bloggläsare!! 

Jag hoppas verkligen att det blir en bra lördag "/      jag känner mig kass rent ut sakt. . men men jag får i alla fall göra mitt bästa om man säger så. hahaA eller så är det jag som överdriver lite grann!!
Typiskt mig, ´. Today, I would drink, but of course this was the system closed. .
But I'm still better than you :D  always. .

*  Kom igen hör av er *
puss puss


20 November ´Fredag

kl 18:07
Hejsan alla bloggläsare!!


Har nyligen kommit hem från min bror, har varit och kollat på bebisen ´mycket mycket söt. Lika söt & underbar som sina brorson är. . Faster är jätte stålt & jag älskar er!!

• Blir att vara hemma en liten stund, sen blir det att ´Köra bil i staN:D love it!!
• Sen blir det att träffa syster en liten stund ikväll. 
 • Sen ska jag hem och ta det lungt efter allt stress under dagen på Resturangen.
• Men imorgon blir det ´mycket mycket bra, ´för då blir det DrickaA som gäller ;)

* Bjuder på dom hära 2 bilderna på mig ;)
bilderna är tagna idag ´för typ aa 10 min sen
puss puss så länge


20 November´Fredag

kl 08:29
Godmorgon på er!

Har nyligen gått upp, är halv klar i alla fall. Blir att sitta och ta det lungt innan man ska gå till bussen ´hade jag tänkt.
Nååh, gud vad skönt det är att det är FREDAG IDAG!! Blir i alla fall att avsluta dagen på jobbet först! Sen har jag inga planer om vad som kan hända senare ´blir väll att slå en singnal till Joline senare ;) Neh´nu ska jag fortsätta dricka mitt caffe, bLOGGAR när jag kommer hem puss puss


19 November´Torsdag

kl 22:22
´Godkväll alla bloggläsare´

 Dags att tvätta bort sminket snart & sätta på sig mys-shortsen, sen blire att sova om ett litet tag.
Resturangen väntar imorgon kl 10-15, sen blir det att åka och hälsa på ´Fasters lilla evelyn efter jobbet ´love it!

´bLOGGAR som vanligt imorgon´
pusspuss


♥♥♥♥♥♥♥♥♥


http://www.youtube.com/watch?v=0h3VGwkzcRY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=qdA9DbSDVHU

http://www.youtube.com/watch?v=haeW_kfW-pw


19 November ´TOrsdag


kl 21:45


19 November ´Torsdag

kl 20:00
Nu blir det filmkväll för min del i alla fall ;)
*  Hoppas det kommer något bra på tv:n eller så blire att se någon film *
Hm, måste verkligen ta det lungt någon kväll efter allt sträss på Resturangen.

´Nejnu måste jag hoppa in i DuscheN, sen blire myskväll!!
puss puss bloggar senare, .


19 November ´Onsdag


************

Idag har jag såklart jobbat ´sköning dag! Sen efter jobbet åkte jag och mammi & kollade skor idag igen, hmm kunde inte bestäma mig, så deet blev att lägga undan 2st stövlar till den 31a istället. . Love it!


19 November ´Torsdag

Kl 08:37

Godmorgon alla bloggläsare!!
Nu har jag  skrivit 100 blogg-inlägg, inte så värst mycket men det är ju mera en 7 inlägg i alla fall :D
´Jag är på topp humör & statusen är hög´
*** Kvällens fråga igår, kommer senare under dagen***

Bjuder på domhära bildernA *


18 November´Onsdag

kl 22:54
Ne nu måste jag verkligen hoppa in i duschen, känner mig ganska trött . .
men men bloggar alltid som vanligt, varge dag.
´Mitt minne har blivit allt betträ, så. .. .. läs bLOGGEN tomorrow.


*Svaret från mig kommer imorgon ;)
puss puss


18 November ´Onsdag

kl 16:24
* Nu har det gått ungefär en månad sen min kamera pajade på en fest. Och jag blir galen snart, ´står inte ut att vara utan kamera och det är seriöst menat. Hmm bara en månad till, sen får jag en ny & ennu betträ kamera som vill hålla några år faramot istället för bara 1år.


18 November ´Onsdag



                                                                                                         
Hej alla bloggläsare!!
Har nyligen varit och hämtat lite pengar, blir nog att åka och kolla på ett par skor om ett litet tag ´hoppas jag :) Hmm, men är lite osäker ^^ hoppas jag hittar några ` dom ska vara perfekta enligt mig (a) annars är det inget att ha . .
hahahaA
********
Har ju då varit i skolan ett litet tag idag, började 10, men drog vid 12 * such, jag skulle inte ha möte idag ´så helt onödigt att ens gå upp och fixa sig i morse, kunde ha varit hemma och sovit istället ^^ låter mycket sköönare. . Hmm så det blir antagligen möte nästa onsdag,.




I will always keep you inside me, you are in my dreams, for me are you a wonderful person, please leave me never..


18 November ´Onsdag

kl 08:30
Godmorgon!!

Har nyligen gått upp är ganska trött om man säger så. Sitter och sminkar mig har typ kommit halvvägs & har *myskläder* på mig"/  hmm och min buss går om en timme `lyckat!! Hoppas dagen i skolan inte blir så lång, har ju då bara ett pass matte sen körkortsteori, ´Love it!!

Sen blir det att fixa lite pengar efter skolaN, sen har jag ingen aning om vad som händer senare ikväll. . .


17 November ´Tisdag

kl 22:52

Godkväll bloggläsare!!
Har nyss kommit hem från joline, sitter nu och NÖRDAR framför datan såklart´^^ 
blir att kolla någon film innan man somnar. Ska till skolan imorgon kl 10-13 ´hmm sen imorgon har vi möte med min mentor ´Jiiippi jätte skojigt ´Not!!
Sen blir det att dra och fixa lite pengar efter skolan ´det känns bra i alla fall ;)
Uch vad jag är trött :( ska nog gå och tvätta bort mascaraN..

puss puss bLOGGAR imorgon för nu ska jag göra Popcrn och sen ta iiisvatten :D

****


17 November ´Tisdag

kl 16:58
Hej alla bloggläsare!!
Nu är jag enligen hemma för dagen och det känns väldrigt skööönt,´ Blir att byta om till mina myskläder *( Mjukisbyxer)* Sen blir det att ta något och äta, sen vänta ett litet tag på pappa ´ska ju då övningsköra ´sen blii det att dra till joline. Vara med henne hella kvällen, får se vad hon & jag hittar på då;)
*******







love,love,love
*******




********

You make me remember all the memories, you make me dream wolf night. I think of you day in and day out. I can not let go. You are the one who gets me to fly up to the sky when we are together.



www.Youtube.com
DJ Skeptyk - Colors of the Rainbow
http://www.youtube.com/watch?v=AEpSmQWYyo8
********


pusspuss så länge . . .


17 November ´Tisdag

08:34

Godmorgon Snyggingar!!
Har precis sminkat klart mig, sen väntar man på att ta bussen mot stan ´men min buss går 09:32. Så blir att sitta ett tag hemma innan man ska mot bussen i alla fall ´Skönt.. Jobbar till 3 idag. Sen blir det nog hem gång eller till brorsan ett litet tag om han nu tycks vara hemma när sin underbara syster vill komma ^^  Sen har man planer för att kanske dra ut till Joline ikväll ;) om hon nu ska vara hemma som sakt hahaA.
Men men just nu är klockaN inte så mycket, så jag har nog ett tag på mig att bestäma mig ;)

*****


bLOGGAR när jag kommer hem, puss puss


16 November ´Måndag


Hej alla bloggläsare!!
Har som sakt nyligen kommit hem från stan. Slutade kl 3 idag, sen har jag varit på stan med syrraN sen träffat annat folk :D helt hygglig dag endå, fast vissa idioter har mer eller mindre varit Normala ´vissa människor har verkligen alvaliga problem HAHAH shiit vadå  skrattretande :D hoppas dom mår bra av det!!
haha liksom om man inte vågar stå eller erkänna för det man har sakt, varför ska man då våga öppna munnen och ´SNACKA innan man vet hur saker ligger till!!, då kan man lika gärna hålla käften & sköta sitt ;)

VERKLIGEN ETT ´AVSLUTAT KAPITEL .

**********





puss puss


Måndagen den 16/11-09 kl 01:45 föddes Evelyn!!


kl 08:34

Magnus & sofia fick en liten Evelyn på 4075g & 51,5 cm lång hon kom 01:45 måndagen den 16/11-09
* Och faster är så otroligt lycklig * entligen en liten flicka som kom till världen. Enltigen, jag har verkligen längtat till den här dagen, och det blev i alla fall så som man önskade ´att det skulle bli en liten flicka till slut :') Många många kramar till er och hoppas att allt gick strålande bra inatt. puss på er ♥


15 November ´Söndag

KL 23:18
Godkväll alla bloggläsare!!
Helgen har varit mycket mycket underbar , blev lite drickA i alla fall ´Love it!! Har precis nyligen snackat med brorsan så nu hoppas man på att ´BEBISEN kommer ´ förmodligen inatt hoppas vi på. & vi alla håller tummarna att det blir en liten flicka :D Lycka till Älsklingar det kommer gå bra ♥


*  Sitter just nu och typ halv sover framför datan, blir att hoppa in i duschen sen sova. Blir att jobba i morgon från 10-15, sen blire att träffa syster på stan ett tag :) Love love love . .




14 November ´Lördag

kl 13:26
Hej alla bloggläsare!
Jag var som sakt hemma igår efter jobbet i max 10min han ju då inte blogga "/ sen åkte jag vidare med pappa, sen senare var jag med syster hela kvällen. Hade mycket,mycket trevligt igår kväll i alla fall. .

Idag blir det en bra kväll, hoppas jag på ;)

* Uch vad jag känner mig dålig med mitt bloggande hahahA (a)
men men jag har ju i alla fall mycket status endå ^^
Lovar & lovar att jag ska blogga så mycket som jag säger, men saker kommer i mellan hela tiden `& jag glömmer!!

´men men nu sitter jag i alla fall och skriver ´så var nöjda :D *




* varse good, bjuder på denna bild på mig (a) *
 




VI ÄR INTE TJOCKA ´INGET BEVIS XD . .
eeh aa verkligen en gammal bild på mig och brorsaN.
(Oj ´till och med jag har varit brunett:O uch uch vilket skämt )
* I dont like it.



Youtube.com
Everything But The Girl Darin Zanyar
´´Tycker inte om darin precis men låen är fin :D


13 November ´Fredag

Kl 08:38
*Godmorgon alla bloggläsare!

åååh neeej idag är det ´Fredagen den 13:de :O ójoj jag som alltid har otur med allt!! hahah hoppas inget händer :D

Sorry för igår men jag fasnade framför tv:N ´det var faktiskt jätte många bra pogram som jag skulle se sen vart klockaN jätte mycket så jag han inte blogga vidare, typiskt mig (a) hahA´mEN ikväll blir det DrickA för min del, blir att ringa syster senare på dagen & kolla lite med henne ;) Hinner inte skriva så mycket, för jag måste dra mig till bussen snart, Resturangen/baren väntar på Lilla mig . .
puss puss skriver så fort jag kommer hem*


12 November ´Torsdag

Kl 16:02

Hej alla blogg läsare!
En strålande dag på Resturangen ´alltid glada miner .
Har precis nyligen kommit hem, har lite ont i benen & fötterna ´Men men det går över om nån vecka hoppas jag på i alla fall ^^  Hmm ikväll har jag ingen aning om vad som händer! Bir nog att slappa framför Tv:N (a) är faktiskt kanska trött om man säger så . * Men imorgon är det fredag då blir det PARTY & Öl som gäller :D

* Nuu blir det att färga mitt hår * 
blir att bLOGGA efter & resultat visas då med! ;)


11 November ´Onsdag

Kl 19:49

Det finns mycket man vill ha, hmm blir nog att lägga undan och shoppa lite om ett tag.
• Man behöver ju en ny väska
+ lite andra saker (a)


*****************

I like ´I like
*DENNA SKA JAG BARA HA ´ASSÅ*




11 November ´Onsdag

kl 17:14

Sorry alla bloggläsatre han tuvär inte blogga imorse .
Har ju som sakt varit i skolan idag, hmm skapligt kul i alla fall. Har ändrat om mitt schema på Onsdagar
´Blir att ha matte i en lektion sen efter Lunchen blir det att plugga på´Körkorts-Teorin i en timme sen slutar jag kl 2 varge Onsdag. Mitt schema är perfect & jag älskar deet!!



* Idag har jag varit bäst ´jag har börjat med Körkorts-Teorin på riktigt nu*
Både i skolan & pluggar hemma med det.



******************************












ojojoj det stämmer inte :O  ahahah (a)




YouTube.com
Down - Jay Sean Ft Lil Wayne With Lyrics 2009


10 November ´Tisdag

utlagd 21:12

*´ Ojojoj vad klockan är mycket ´20:56 . Ber om ursäkt om jag har varit lite sen med mitt bloggande idag!!
Har ju som sakt jobbat från 10-15 & käkat lyx mat, I LOVE MY WORK!´uch uch vad äckligt mätt man blir ;) sen efter jobbet gick jag en snabbis på stan och handlade hårfärg´ ENTLIGEN :D så det blir att färga mitt hår i morgon ´eller aa 'den lilla-utväxten som är hahaA. .

Sitter hemma just nu och myser i sängeN, har nyligen bakat sockerkaka ´blir att mysa & kolla på film.
•Och imorgon blir det skolaN kl 10:00 som gäller. . 



* Favorit pojkarna, verkligen Nr 1 today. .




* Nedå ´det är bara hon ´hon den blonda saken. .



pusspuss


10 November´Tisadg

Kl  09:19
Sorry sorry hinner tuvär inte blogga måste springa iväg till bussen.
bLOGGAr när jag kommer hem puss puss .  .


9 November ´SMINK TIPS.

kl 18:47



* Lite tips om smink*




1. Först mascara.
2. Eyeliner svart/vit.
3. Foundation
4. Buder´ hälst lite mörkare.
5. Någon snygg ögonskugga.
 6. Till sist Läppglans/läppstift.

Fortfarande så ska man verkligen inte använda denna foundation från H&M ´ verkligen värdelöst!!
*Andvänd hälldre ´MYBELLINE- dream matte mousse ´= mycket bättre ´tycker jag..


`Lip inflation`
Få fylligare, fantastiska läppar. .Samt glans och skinande färg! Läpparna växer och sväller med hjälp av Ingefära, Kanel och vitaminer. Våga jämföra med liknande produkter som kostar dubbelt så mycket!
Resultat Garanterat!
såå




9 November ´Måndag

kl 07:53
*Godmorgon på er!
Har precis klivit ur min varma sängen ´- vill inte gå upp, vill bara sova :D 
Håller på att fixa mig så man ser någelunda normal ut ´under dagen´ hahahA.  
Min dag blir inte så lång från 10-15 sen blir det nog att åka hem och ta det lungt kanske ´eller något hoppas man på att göra senare under kvällen !!

*bLOGGAR när jag kommer hem*
pusspuss
( Bjuder på denna bild på Lilla-mig ;)


8 November ´ Söndag

kl 12:55



*****


8 November ´Söndag

kl 12:38

Hej alla glada & pigga bloggläsare!!

Helgen för min det har varit rätt hygglig i alla fall. Lite små trött bara! Denna helgen blev lite lungnare en vad alla andra helger har varit ´om man säger så. Och imorgon börjar man jobba på nya stället :D yeah..

*Var en sväng på tunapark igår ´jag var bara tvungen att köpa 2st nya tunikor (a)
Och tuvär så kan jag inte bjuda på några snygga bilder från en bra kamera ´Ni vet ju att min KAMERA paja, så då blir det ju inte lätt att visa några pictures på mig (a)
*men som sakt jag får en ny kamera snart*

´men kan bjuda på 2st andra bilder på mig´



******



7 November ´Lördag

  •PARTY IKVÄLL ETT LITET TAG!!
•SEN IMORGON TRÄFFA MIN TWIN.
finns på teleN hela kvällen MESSA/RING
puss puss


6 November ´Fredag



Hell0o bloggläsare!

Har precis kommit hem, har varit borta endasen 11 imorse. Blir ju då att hoppa in i duschen snart / sen kolla runt lite vad man ska hitta på ikväll ;) blir kanske att dra en sväng mot stan.
´Ikväll blir det PARTY syster kommer hem till mig om ett tag Wiihu :D !!♥

• Jag och erica hittade Skystaste/snyggaste skorna idag för500:- ´ojoj vill ha!! 
Eller aa´ det finns mycket som lilla jag vill ha hahA :D
******



puss puss


6 November ´Fredag;)

kl 08:51

Godmorgon!
hmm, idag är jag jätte trött & mår illa. Men ska endå försöka orka med dagen!
* Vet inte alls vad som händer till ikväll, blir nog att träffa syster hoppas jag ´i alla fall. Nu börjar man bli rätt sliten efter alla dessa helger som man har ´partat :D men men jag får skylla mig själv helt enkelt hahA. Som sakt måste börja fixa allt om jag ska hinna ner till stan runt 10:30 .
•Sminka mig
•Fixa håret
•Välja kläder
•Försöka äta
•Åka ner mot stan
•Träffa min erica
•Måste in på en resturang
•Sen köpa min jacka
•Träffa fredrik

Blir mer bloggande när lilla jag kommer hem ;)
*I promise*
puss puss EskilstuNa


5 November ´Torsdag

kl 23:43

- Va inte ledsen gumman!
- hmm `snyft´ ska försöka.
- Fan vad jag älskar dig baby du är de bästa som någonsin hänt mig. Du är fan mitt liv, mitt hjärta, min livs glädje. Och min största önskan är att de ska vara du och jag livet ut o ha de bra. Och jag vet att det kommer bli så. För jag släpper aldrig dig maria ´jag gör inte det. 16september kommer aldrig försvinna ur mitt hjärta de är inristat nu och för alltid ♥ puss
- Naaaw shiit ´tårarna rinner, vad meningar kan beröra en person, helt otroligt asså!
herre gud har aldrig hört något liknade förut ´helt fantastiskt.
( maria =  tears in my  eyes )
you are the best time in my lif, this is true, í mean it!




• love it!  nu måste jag vekligen sova Godnatt . . . .


5 November ´Torsdag

21:39

Sitter just nu och kollar på tv:N, och tidigare idag har jag varit på stan/ sen har jag varit hemma hos erica mycket mycket trevligt & härligt det var ´länge sen sist ♥
• Nu ska jag ta på mig mina mjukisbyxor sen hämta isvatten ;)


♥♥♥♥♥♥♥♥


5 November ´Torsdag


Godmorgon alla blogg läsare!

Idag blir det att snart hoppa in och tvätta håret! Sen ner till stan måste köpa lite nya tunikor & ett par jeansleggins från VILA! Fick nemligen pengar igår! Blir att vara på stan ett tag sen åka en sväng till fröslunda!
Sen blir det att träffa sin älsklings kusiin ´Fredrik ett litet tag.
Sen har jag nog funderingar på att åka och träffa syster ikväll ´om hon har tid^^.

•Inplanerat att på Lördag ska jag hem till min twin & planera/mysa hela kvällen♥

*0m 1-2 månader börjar mitt&twins nya Radiopogram ´ det sänds från eskilstuna!!!
mISSA inte att lyssna  ;)


4 November ´Onsdag



Hell0oo har precis kommit innan för dörren ´har nemligen varit hemma hos min älskade twin & mysit ett bra tag. Sen finns det stora stora hemligether & planeringar som pågår just nu. Blir att träffa henne igen i veckan och fortsätta utväcklingen . . 

ojojoj ´nu blir ni nyfikna va ´vad som står på spel hehe ;)
men det vaslöjar vi när det börjar närma sig ordentligt . .
Sen har jag en köpare på min Samsung ´yeah.

*****

* Sitter just för tillfället framför min HP ,bloggar & kollar ´Bonde söker fru ^^
blir att mysa framför tv:N hela kvällen ´är otroligt trött.

*****

puss puss höres imorgon


4 November ´Onsadg

Kl 12:20

Så klart jag tycker om att blogga! Bloogar inprinsip varge dag & jag gör det för att jag själv tycker att det är Kul. Och jag har inte min blogg för att alla andra har det. Jag har liksom inträsse för att blogga & dela med mig av min vardag, mitt liv. Jag gillar att synas både höras & visa vem jag är via min blogg.
Och det är jag stålt över. Mitt bloggande kommer inte läggas ner för här gäller det att ha/få status och det har jag gått och väl ;)


******


4 November ´Onsadg


Kl 10:02



5 November är det beräknat att bebisen ska komma & det är i morgon!!
Hoppas den kommer underdagen idag eller inatt.
Och nu håller vi tummarna att det blir en liten flicka, så jag entligen kan få köpa alla rossa gulliga kläder^^  har tjatat i 4års tid nu & varge gång hare blivit pojkar hahaA ´men faser är endå lycklig för det :')
Lycka till Brorsan&sofia.


4 November ´Onsadg

kl 09:48
Godmorgon bloggläsare!
Idag är jag verkligen trött, ska snart börja fixa mig & välja kläder.
Ska ner till stan ett litet tag, Måste verkligen Shoppa & kolla lite, sen skolan ett litet tag;)
Blir att hämta mera pengar idag tror jag.
Nej nej ´nu blire nog att köpa hårfärg idag ^^

Sen blir det att börja sola snart till Vintern ´man börjar ju bli lite blek :O
Då blir det solfuxen i Nyfors eller Rixvidio som gäller ´båda ställerna är bra ´tycker jag.


3 November ´Tisdag

kl 17:10
Nagelmanikyr / Hårfärg

 

Hmm snart dags att färga sin gulliga utväxt, har inte gjort det på nästan ett halv år eller aa på hela sommaren! Blir nog att kköpa hårfärg imorgon, herre gud vad lite tid man har nu för tiden. Sa typ för 2 veckor sen att jag skulle fixa utväxten ´ maria = latis ^^ Sen fixa om mina naglar igen eller om min älskade syster vill göra det (a)

* sitter just nu i bilen och bloggar hahaA, är på väg till stan & ska hämta upp alicia, sen bliir det att åka till min under bara syster ´saknarej. Så ser min kväll ut i alla fall. Umgås&mysa. Sen blir det nog att planera vad som händer till helgen.  ójsan måste sluta blogga nu ´pappa&jag ska in på Ica MAXI  puss puss höres imorgon Eskilstuna

Finns ju alltid på mobilen om det skulle vara något*

3 November ´Tisadg

Kl 16:07





Yesh äntligen´ nu är det inte många dagar kvar tills kursen!!
Sen äre vägarna som gäller för min del . .
• På synundersökningen man gjorde hade man såklart ´ den bästa synen!
• Sen hade man inga sjukdomar eller någe ADHD, hälsokontrollen man skrev på.
ojoj dags att akta sig så ni inte blir på körda ;) hahahA nedå skoja*

Thenks för att du betalar allt pappi!!
*****



3 November ´Tisdag


Kl 10:10

Det behövs inte mycket för att såra ens hjärta!
•Killar fattar seriöst ingenting
•Dom har svårt att förstå ärlighet & ömhet
• Och dom tänker bara på sig själva mer eller mindre.





3 November ´Tisdag

kl 08:28


Idag är jag ganska pigg fast jag gick upp kl 7 ´duktigt gjort av mig! hahaA 
• Blir att tvätta håret • fixa mig • Sen stan!

*****

´sÅG ett sjukt bra & konstigt pogram igår ´
folk som åkte flera mil med bil & tåg enda till "Götteborg" för att handla på Ullared!!
Det var till och med folk/familjer som åkte och kampade några kilometer ifrån för att sen shoppa där i flera veckor sen åka hem, bara för att det är ett billigt köpcentrum!! hmm låter bra? * Hur som hälst det var en kvinna i 39-45 års ålden som kampade där med sin familj, dom skulle vara där runt 2 veckor. Hon berättade att förra sommaren 08 hade dom varit där och kampat/handlat. Hon handlade saker på Ullaret för 50.000:- Herregud :O
Och igårdagens pogram handlade hon & hennes döttrar för 11.000 kr på en hel dag. Visst att ullared har mycket saker & att det är billigt, Men jag skulle aldrig slänga ut en sån del av mina pengar!

hahahA aa dom verkade ju inte ha brist på pengar :D
 

******
Neh´ nu måste jag börja fixa mig innan stan väntar. Sen hoppas jag på att min underbara kusin köper min mobil snart (a) ska fan muta han snart F*n! haha. Bloggar när jag är hemma.
puss puss


2 November ´ Måndag

Kl 22:32
Ikväll/IMorgon

Just nu sitter jag hemma & slöar framför Tv:n ´oj vad ovanligt, Hehe nedå massor av bra pogram som jag följer! Blir att hoppa in i duschen om ett litet tag. Sen senare blire väll att kolla några korta serier med Beck ´innan man somnar ^^! Ska upp skapligt imorgon, blir att dra en sväng till stan & kolla lite. Sen blire att träffa Fredrik ´ kasnke ta en fika med honom oxå ´hihi ;)



puss puss Eskilstuna


..

Kl 17:01

• Under en vecka så var jag jätte nyttig ´käkade sallad varge dag!
Hmm, men nu har jag verkligen bestämt mig att antingen i Januari/Februari så ska jag köpa ett tränings kort! 
 hahaha vist låter det roligt ? att just jag ska tränaXD
ppfff
 I promise* jag ska bli fin i kroppen tills s0mmareN*
haha får se hur mycket man kommer orka men min kondition :D

* men hallå´jag måste ju komma i min Bikini :O



..

Kl 16:21

Som sakt, min kamera gick sönder för typ 2 helger sen ´suck .
Så nu sitter man här utan kamera & försöker blogga. Blir ju att ta bilder via mobilen på 3,5 megapixels kamera , mycket mycket soppigare om man säger så!! Men men jag försöker i alla fall ta någelunda snygga bilder hahaA^^





2 November ´Måndag

kl 07:30

Godmorgon på er!
Sitter här helt trött på sängkanten & fryser, har precis ingen lust att gå ut ´för det verkar vara temligen kallt ute!
Som sakt det blir en vända till skolan idag ´suck. Blir att börja fixa sig snart då!

•Platta håret
• Tvätta andsiktet igen
•Sminka sig
•Välja kläder
Hm sen kanske jag är redo för att börja gå mot bussen. Sen förmodligen blir det en vända ner på stan ´det kan behövas ;) ´ojoj om jag ska bli klar i god tid så måste jag börja fixa mgi snart.
Bloggar när jag kommer hem igen
puss puss


Yeah!!

kl 19:43



Wiihuu * min älskade kusin ska ´kanske köpa min mobil som ska säljas! haha men han är tveksam om hur mycket han vill je´nejtack inget skambud nu fredrik:D Han är i alla fall BÄST om han köper den, men men mobilen finns nog kvar ett tag till!!

*****

Blir att fixa sina naglar i veckan yesh. Måste handla hårfärg oxå ´ sen shoppa Lite kanske, är sugen på att göra det.
Sen spara undan lite pengar kanske ´ööh neej varför skulle jag? :O jag är galen i pengar,smink,kläder* ´blir svårt att spara undan pengar, hahah ^^




Funderar starkt på att köpa dom här!!!



*****


• Neh nu blir det att kolla på tv: har två viktiga pogram som jag måste se på ;)
Blir nog att blogga mera imorgon, puss puss


mobil Säljes. .



Nu har jag verkligen fått nog & det är alvar!!! 
Nu åker min mobil bort bort och åter bort, vill ha en ny mobil!!

Säljer min Samsung GT-S5230
Den är 2 månader gammal sen jag köpte den. Displayen är ren och fin ínga repor! Den ser strålande bra ut!
och det är inget fel på mobilen, har aldrig tappat den.
Med följer USB kapel, hörlurar & cd inställningar till datan.
Jag köpte den för 2500:-
och säljer den för 1700:-
Färg - svart
  4GB minnerskort det går in mycket musik & mycket bilder. 
 Sen är det 3,2 MEGA PIXELS kamera!!
passa på medans jag har den kvar & det är ett bra pris tänkte sälja den för ennu mera men nu har jag sänkt en hel del för nuvarande priset. . .


Intressen maila mig på [email protected] 




1 November ´söndag

 kl 10:05

Godmorgon alla bloggläsare!
Har precis vaknat men är fortfarande trött, gick nog och la mig vid 2 inatt hehe, inte så konstigt att jag är trött. Bir att ta på sig sina älsklings toffler sen försöka äta något sen hoppa in i en varm & härlig dusch. Alla är ju inte morgon pigga ´inte jag i alla fall ¨´men jag måste som sakt vakna till lite först ^^ Först ska jag följa mina rutiner på morgonen sen blire mera bloggande för min del ;)

Och idag så fyller min riktiga farmor år som tuvär inte finns i livet längre, Grattis ♥
Blir att tända ett ljus på din grav idag.





RSS 2.0