19 december´lördag


18 december´freeeeeedaag!!!



Nu har jag inte så mycket mera en att säga´en att min kväll kommer bli mycket lyckad ;) Men som sakt vi höres imorgon när jag har mod att vakna efter denna kväll/natt! puss


17 december´torsdag

| Nu är det sovdags som gäller för min del! Ska upp kl 07:45 imorgon bitti, för det är ju då skol-Avslutning kl 10:00 *(Entligen)*  Blir förmodligen att hinna skriva lite grann innan jag ska iväg. Hörsdå! Godnatt


17 december´torsdag

| Hejsan på er! Sitter just nu hemma och väntar på att min underbara BROR ska svara när man ´ringer!! Man brukar liksom ha mobil för att folk = JAG ska kunna få tag på han, eller hur? Men är det någon som svarar? Hmm Nej!! Men men det är väll bara att vänta tills han vill höra av sig´ hahaA!!
Blir nog att börja röra sig mot bussen i ( Snövädret ) snart då! SUCK* . . . Och imorgon är det avslutning kl 10 & det ska bli så sköönt, så blir nog att sluta kl 12 kan jag tänka mig! Sen är det stan som gäller + en solning ;)
* Sen är det bara att vänta tills kvällen kommer *



16 december´onsdag

| Har verkligen inte haft tid att skriva idag, men återkommer imorgon |


Hatar det här!!



° I helgen blir det PARTY oCH då ska jag F*N vara frisk!!


15 december´tisdag

Idag så har man inte gjort så mycket mera en att jobba i några timmar! Skulle ha köpit ett par skor idag med blev inte så ´blir att handla i slutet av veckan istället. *Det har ju kommit så  mycket snö så man måste köpa ett par extra varma/sköna skooor ( vill inte frysa )...´TYCKER SYND OM MIG! Det jobbigaste är att man har blivit (förkyld & oni i halsen) not good. Har bara legat i sängen halva dagen / kvällen´hmm, får se hur man mår imorgon innan skolan börjar kl 10. *Men men det är bara att försöka stå ut med detta, går säkert över snart ;D

| Nu blire att hoppa in i duschen sen handla | I write probably later´puss. .


14 december´måndag



Svar - Nu är det bara 3 dagar kvar sen är det Avslutning & lov, känns verkligen skönt må ja säga! Sen är man ledig i 3 veckor frammot´ÄlskarT.. Sen har jag blivit brun oxå ´efter alla solningar hahaA ;D
Mycket mycket bra.



Svar -  Nu ikväll har det börjat snöat OCH ´jag hatar verkligen att det ska vara så otroligt KALLT!! ( UCH för vintern & flera minus grader ´det gillar vi inte * )  ´Sen att nästan alla ´Bussar ska vara försenade i 5-7 min så man får stå och frysa ennu mera, Nej* vintern är bara till bäsvär.!!


14 december´måndag


12 December 09 - PARTY
























12 december´lördag



Svar: Absolut INTE! Mobilen är ens privata ägodel som ingen ska ha tillgång till. . Fast om man har ett förhållande så ska det inte gå så långt så man börjar läsa dens andras Inkorg/utkorg, Det bevisar bara att man inte kan lita på sin partner till 100%. |  Det är ju en sak om man börjar misstänka något & om hon/han börjar bete sig konstigt, då kanske det kan vara en utväg att kolla. | Själv har jag varit med om det här 3gånger´ och det är inte kul må jag säga!!


12 november´lördag

KL 01:04






* Bloggar imorgon när jag vaknar´ puss


11 decmber´fredag


11 decmber´fredag

* Igår kväll var jag och kollade på ´Thors gym´hur mycket dom tog för ett träningsKort!! Aaa som sakt var det lite överdrivet dyrt för den här gången. ´ Finns förmodligen något annat ställe som är bättre och billigare!!
Har tänkt börja träna & vara duktig för en gång skull ;) Inte riktigt dags en, men jag fick i alla fall syrran att haka på med mig´ härligt så man inte slipper gå dit helt ensam^^ man måste vara snygg i kroppen till sommaren såklart & man vill ju komma i alla kläder / bikiniS oxå hahaA. .


11 decmber´fredag

Hej alla bloggläsare!!

Han tuvär inte skriva imorse´sorry. Var mycket stressad, fick ju en lång sovmorgon idag men endå orkade jag inte gå upp i tid. * Sen en tråkig nyhet ´ den stora datan hemma har  (pajat) hm verkligen surT,´den vill inte koppla upp modemet Osv & det är massa andra möjliga fel på den. * Så då blire att använta min HP så länge ;)
Efter att ha varit i skolan i 30min så drog jag till brorsan ett litet tag, sen tunapark!!!
´
GISSA VAD JAG KÖPTE??
Nu har jag entligen köppt en ny KAMERA ;D
Hur härligt som hälst. Har varit utan kamera i 2 månader nu ( det har varit jätte jobbigt faktiskt!! Och idag stog jag inte ut länge ´så det var bara att åka och kolla på en kamera sen vare bara att slänga upp pengarna & vara nöjd. *( Fast det var lite synd att dom inte hade en i svart! Så det blev en ROSA den här gången med ;) hahaA..
Och jag måste säga att den var inte speciellt dyr för att vara mycket bra!!

Så nu i fortsättningen så blir det mycket härligare bilder en var det har varit tidigare under dom här 2 månaderna & jag älskarT.


10 december´torsdag

° Har precis kollat klart på ´MAMMAS POJKAR, sista avsnittet gick nu ikväll, Orkar inte kommentera deras val över huvudtaget ´endel val söög totalt. . . .| Nu blir det att hoppa in i duschen en snabbis, sen blire att äta något ´tror ja!!!
| Morgon dagen blir verkligen tråkigt. Ska till Rekarne, blir bara där i någon timme med skolaN,´Helt onödigt att gå dit tycker jag!!
.`Bloggar imorgon som vanligt ´.

Nu blir det



10 december´torsdag


° Har entligen kommit hem för dagen. ´Nu börjar min helg & det känns verkligen skönt. . Blir en hemmakväll idag för min del, blir nog att träffa syster imorgon istället. | Blir att ta på sig (myskläder) sen lägga sig och slappa framför tv:N ´Men innan jag gör det så blire

* Att göra en 1.Hårinpackning 2.Vårda ansiktet 3.Special kräm
 4.Sen lägga en ansiktsmask det sista jag gör. .



* Sen blir det att fixa naglarna igen, men lite svårt att bestämma sig för vilka färger det blir!! *( Fast igentligen brukar jag bara köra på ljusa färger, så förmodligen blire nog en Ljus färg )*



* hahaA oj´ idag så tänkte jag att det var dags att ränsa ut allt som låg i plånboken!!Det gick strålande bra och sen så hittade hittade man en hel del kort som man hade glömmt bort^^( Endel kort var bra att ha och vissa var bara helt onödiga ;)


10 december´torsdag

° Jag verkligen hatar ´modem & sega datorer!!!!



10 december´torsdag

KL 07:55



° Godmorgon på er! Nu har jag entligen vaknat till liv. | Har precis varit inne och tvättat håret & sattit på plattången, sen har jag nyligen sattit på ´FACE MASK´/ jordgubb ( ansiktsmasken ) , som jag köpte här igår. Skönt att förnya huden ibland| känns mycket skönt, sen luktar det jodgubb om hela mig hahaA (a) Blir att börja fixa sig snart då. Bussen väntar & jobbet to. ´sKÖNT att det här är den sista jobb dagen för veckaN ´för min del i alla fall ;) * Ne måste börja fixa sig snart. Bloggar senare, puss



9 december´onsdag


KL 22:58


Godkväll!!
° Har nyligien kommit ut ur duschen´mycket skönt! oCH brun har man blivit ´älskarT.. Blir att kolla på någon serie innan man somnar. ( Och IMORGON är det jobb som gäller!, sen börjar min helg efter 15:00 ´härligt härligt ) Sitter och bloggar i min stora säng helt ensam `SNYFT` * Bloggar som vanligt imorgon. PUSS


9 december´onsdag

Hejsan på er alla läsare!!
° Idag har jag haft en underbar dag med min syster ´älskarT.. Vi två har som sakt varit och shoppat idag på, blev några timmar på det oxå ^^ Själv så Shoppade jag inte så otroligt mycket idag´WOW första gången någonsin ;) Där imot så var *syrran tvungen att handla färdigt allt idag hahaA ´lite kul var det i alla fall ;D mycket spring&mycket folk || Själv har man handlat klart allt in för julen för ´aa typ 2 veckor sedan!!
 (Efter allt gående på stan så blir man ganska trött, så vi gled mot Nyfors/SOLFUXEN´det sista vi gjorde för dagen, mycket skönnT var det som sakt..

Dagensköp!!



° En LORÉAL Glam Shine PRIS 85:-
° Depend NAILPOLISH / nagellack  ( blå-lila ) PRIS 25:-
°
FACE MASK ´jordgubb PRIS 22:-
°
Och ett fästligt armband PRIS 200:-



°
Sen blev det en tunika från VILA ´den sista oxå PRIS 249:-



° Sen var jag bara tvungen att köpa det här linnet från CUBUS, ´dom rear ut alla kläder där!  PRIS 79:- 

( oCH så här ser tunikan ut )


************************************************

puss så länge*


9 december´onsdag

KL 08:09



Godmorgon!
Sovit gott? ´Det har i alla fall jag gjort i min stora sköna säng! Dags för en skön skoldag? aa som otur är så SKa man ju som sakt till skolan om 2 tim, men jag slutar runt Lunch så det är skönt & det blir en kort dag/där. . Blir att Dra in till stan vid 12 & träffa (Joline) sen blire att glida på stan & Shoppa lite ´älskarT.. * Sen kanske det blir en solning efter stan & innan hemgången ;) *Ojj nu måste jag börja fixa klart mig´.

*( En sak till´ om ca 3veckor så har jag en Fungerande KAMERA IGEN! ;D Oj älskarT.. )*
Bloggar senare puss


8 december´tisdag


° Nu har jag entligen kommit hem för dagen & jag hinner blogga innan jag ska iväg´mycket skönt. ° Har varit och solat sen Julhandlat igen & det här gången hittade jag några saker, älskarT..( Så nu har jag Julhandlat klart för det här året i  alla fall, ´men det kanske blir att handla lite till hahaA´ ) 


| Blir en lungn kväll för min del om man säger så. Blir att lata sig framför tv:N eller något liknande |Skolan tomorrow för min del, men går bara 3 tim så det är väll helt Okej ;)

* ( Bjuder på dom här bilderna på myself ) *


Bloggar imorgon puss


8 december´tisdag






8 december´tisdag

KL 07:47



Godmorgon på er!

Hmm, har entligen vaknat & jag är ganska trött om man säger så! ( Ovnligt om man heter mariamagyar ) Har faktiskt nyligen varit och duschat samt *tvättat håret. Blir att börja fixa sig snart ´för denna nya dag då ;) | Blir att jobba idag med på ( Akropolis ) ÄlskarT. . ° Blir att jobba tll 15:oo sen blire Nyfors SOLUXEN/ eller SOL-SITTY i stan * Har inte bestämt mig. . Sen blir det nog att slå en singnal till min ( Joline  ) när jag har slutat och kolla vad hon ska göra osv ;)

( Sen blir det att sova i stan inatt, ska som sakt till *Skolan imorgon kl 10* )
Aa ni vet ju vad jag kommer göra idag/ tomorrow! Så blir nog att blogga imórgon kväll när jag kommer hem`*

 puss så länge!


dU ÄR DET VIKTIGASTE I MITT LIV!!




You are my everything. I can not explain how much I love you. It is supposed to be you and me. I never leave you! you are the best thing that has happened to me darling. Do not forget it


7 december´måndag


7 december´mmåndag

KL 17:37



Hejsan på er!!
Nu har jag entligen kommit hem från jobbet/stan.  Det har varit en ganska lungn dag idag på jobbet ´mycket skönt ibland. Efter jobbet blev det en sväng till 21:an kollade lite, sen hämtade jag ut mina leggings, sen en klänning. Sen Kunde jag inte bestäma mig vilken färg på en tunika jag skulle ha så la undan 2st, blir att tänka nu under kvällen sen/ dagen imorgon´sen blire nog att köpa en utav dom tror ja..

(* Dagens köp*)

° Leggings - JC
° klänning - Ginatricot





7 december´måndag

KL 07:30



Godmoron på er bloggläsare!!

 ( Hatar månddagar, vill bara sova )

´Som ni har märkt så har jag inte bloggat så mycket! Beror på att Datan (Krånglade i fredags-kväll), sen har jag varit upptagen hela helgen, så har tuvär inte hunnit ´sorry. Men nu är jag i farten igen så nu blire av att skriva igen som vanligt ;) the promise!

*
Har precis tvättat håret blir att börja fixa sig snart då, Jobbet väntar idag!! Blir i alla fall att jobba till 15:00 idag´ sen blire att glida mot stan och hämta ut lite kläder som jag har lackt undan, sen blir det en snabb solning sen hem ´älskart ;)
( Nu ska jag inte sitta och prata en massa, måste börja görA mig fin´så jag hinner med bussen. bLOGGAR när jag kommer hem såklart puss )


4 December´fredag

KL 21:46



Hej på er alla läsare!!

´Min dag har varit sköön på jobbet, ganska mycket folk om man säger så ´men har ju tjänat lite pengar oxå ;) bara för att jag är BÄST! * Ojsan idag blev det ingen solning för min del´ men ~ Jag handlade kläder istället (a) * Imorgon blir det att tjäna lite extra pengar ´alltid bra att ha, i alla fall om man heter ( mariamagyar) hahaA..
*Blir att sola en snabbis imorgon & det har jag lovat mig själv*
*Sen är min underbara syster skyldig mig en solning ;) blir att ta det på Måndag efter jobbet*
LoveLoveLoveLove

*´Just nu sitter jag och kollar på idol´för tillfället är det en Lång paus, så jag passa på att blogga lite grann/ det jag hinner ;) *´ojoj Hoppas nu att Grabbarna går till den Största&sista finalen nästa FREDAG!!
Mer enså behöver jag inte säga va?? ;)

*  Bloggar efter idolfinaleN *


4 december´fredag

° Godmorgon bloggläsare, just nu är jag ganska strässad!! Ska nämligen springa och hämta mina Linsor som har entligen kommit ;D Dom var faktiskt inte så Dyra ´bara 433:- // Och seb blir det att gå in på (Apoteket och köpa linsvätska ´mycket viktigt!! Sen lämnade jag in lite kläder till mig går, ´så ska hämta ut dom idag^^ * Så nu måste börja göra mig klar så jag hinner detta innan min buss går mot stan ;) men jag bloggar förmodligen när jag kommer hem.
puss pårej


3 december´torsdag

KL 21:31




ÅÅåh Så spännande!!

* Jag har ju sakt att ´Radiopogrmet ska starta förmodligen efter Jul/nyår eller hur ??
aa & om allt går som det ska så stämmer det till 100%. Pratade med min twiin här om dagen om det blir inte bara att ´snacka om olika saker/ upplägg som ´VI förmodar att vilja prata om!! Utan ´vi får även intervjuva dom som ligger på ´Topplistan ;D ´Det låter nice & hoppas att allt går som planerat NU!!
Hmm* jag åter-kommer med detta efter Nyår! I promise,You have my word!!

************************************
************************
************


3 december´torsdag

KL 21:17



Hejsan alla bloggläsare!!

Min dag har varit helt underbar, har varit och jobbat såklart! Sen blev det en lång shopping runda med *(Syster, mycket mtrevligt)*  Handlade en hel del faktiskt ;) Men blider från allt köp laddar jag upp imorgon´om jag inte glömmer ^^
* Sen drog vi och solade efter allt slit och gående i några timmar när vi shoppade loss, * Herre gud´jag ser ut som en MARABOU choklad ;D sista sol dagen imorgoN´snacka om att man har blivit brun . . Lovelovelove
******************************************
Friday tomorrow
°
Blir att jobba från 10-15.
° Hem & duscha/byta kläder/fixa mig.
° Blir Lite shopping OXÅ.
° Äta god mat, sen blire BIO-MYS med min darling ;)♥

**********************************************************************
(* Bjuder på dom här bilderna idag *)


3 DECEMBER´TORSDAG

KL 08:11



Godmorgon på er!!

* Har precis vaktat upp ur mina drömmarna, ´daxs att börja fixa sig för dagen ( samt smninka mig ´osv ) Igår vart jag upptagen med massa olika saker ´så det var därför jag inte bloggade igår kväll. ( * Träffade syster * )
Yeah idag blir det en nice dag för min del.
° Först blir det att ´jobba klart dagen på Resturangen ´Akropolis*
° Sen en lyckad shopping runda med syster, love love love*
° Där efter blire att käka något smaskit ;)
° Bästa till sist´sen glider vi mot nyforS till SOLFUXEN.
RESULTAT
(* Vist har jag blivit brun efter 3solningar?? *)

************************************

Φ oCh imorgon är det ´FREDAG, mycket lovelovelove ;)

*
Bjuder på denna låt *
Lady Gaga - Bad Romance
http://www.youtube.com/watch?v=ACm9yECwSso

´Nu är det dax att göra sig Fin, ´( Sen kan jag inte blogga lika ofta om jag skulle iväg, för min HP har gått sönder*
bara så att ni vet!!!!  Bloggar såklart efter solningen.
PUSS


2 december´onsdag


09:07



Godmorgon på er!

OJojoj vad jag är slut/trött. Har jobbat verkligen stenhårt alla veckor ´börjar känna det i kroppen nu. Blir inte att tillbringa dagen i skolan, mår lite illa sen ont i kroppen efter sprutan. Nu snart ska jag hoppa in i duschen samt tvätta håret, sen dra med bussen mot stan ´sen glida till SOLFUXEN ;) love love love. Sen efter blir det att hämta lite pengar ^^ ( måste ju´julhandla klart, idag i alla fall!! *-Sen kanske det blir att glida över till brorsaN när jag är färdig med allt-*
puss puss nu har jag inte dit att blogga ;D


1 December´tisdag

KL 20:12



Hej alla bloggläsare ´!! 

Har ni haft en strålande dag?  Hmm,. Det har jag i alla fall haft ;) ° Har haft en strässig dag på resturangen´men har endå tjärnat pengar för att jag har varit så duktig (a) ´väldans mycket folk har det varit idag, men har endå klarat av dagen som sakt!! *- Sen efter 15:∞ så gled jag ner mot stan & skulle handla lite. Sen har jag bara en julklapp kvar (´men den får jag ta imorgon.)  Som sakt! Efter sataN så gick jag till Solfuxen i nyfors ´SOLNING PÅ GÅNG! 

*(Bjuder på denna bild)*

************************************

* Solschema *





puss puss så länge. . .


1 December´tisdag

KL 08:32



G0dmorgon på er!


Sitter just och halv sover framför datan ´är jätte trött!! Men endå är jag verkligen Happy ´Solade första dagen igår & det visade stora resultat ;D yeah härligt härligt. Blir att gida mot bussen om en timme, så måste böra fixa mig innan Jobbet osv. * Sen igår så trodde jag att vi skulle få ´pengarna today! men fick dom igår på kontot,så det var ju härligt må jag säga ´blir att Shoppa efter jobbet i alla fall ;) .  Hmm ne´nu måste jag börja fixa mig innan det blir Glidning mot busseN. 
bLOGGAR när jag kommer till dataN nästa gång. puss
 

RSS 2.0