..

kl 22:35



Min älskade lilla rosa Nikon COOLPIX = min kamera, gick sönder förra fredagen/helgen ´maria + ledsen = noot good. Asså jag utan kamera det är ju som ´jag utan pengar! åh det är hämskt "/ Blir att lämna in den på lagning ´jag har ju som sakt försäkring på den i 2 år & jag hoppas dom lagar den! Eller om det blir dyrt att laga den så blire att köpa en ny för 3000:- inte så farligt!!






 *Känner för en shopping tur igen*
Var inne på VILA i fredags hittade ett par as snygga Jeansleggins blir att köpa dom i veckan!!

    

                                                                       

                                                             Typiskt mariamagyar*


Funderar stark på att köpa sånna hära ´ lite smått gulligt & dom verkar vara varma när snön kommer. Blir nog att köpa ett eller två par, men jag kan ju inte bestäma mig för vilka färger :D
Vitt blir smutist så lätt, ´dom rosa var frääna men jag tror nog mäst på dom bruna faktiskt!! Jag hinner nog ongra mig några tusen gånger om innan jag står i afären & ska köpa dom hahaA. . .



wiiihuu!!

               Själv så är jag ´bara 17år&3månader..
Jag fyller 18år om exakt 277 dagar, Men endå kom man in på Krogen igår utan lägg till och med ´slå de ni :D jag alex & anna satte oss direkt i baren & började köpa drinkar  behövde vi vida lägg? ´ööh neej XD ´sköning kväll det är ju bara för att jag är så jävla snygg & BÄST!!!
fään då betyder det ju att man ser äldre ut en vad man är! och då betyder det krogen i fortsättningen ;) 

                                               hahaAa..


                                               


31 Oktober ´Lördag


Förstår om ni blir galna när jag inte sköter mitt blogg Skrivandet (a)

Igår som sakt så var det ute kväll igen ´Ovanligt! För festandet var hemma hos Kristina i hällby ´min systers Kompis ´.. Det var så klart trevligt där borta, kännde lite folk endå :) Men mindre kul när min älskade syster inte kunde stanna längre en vad som var sakt, men jag älskarej endå♥ Sen var min älskade Alex där ´wiihuu´länge sen man träffade dig (a) Runt halv 10 blev det utgång mot bussen/krogen. Härligt Härligt fääN. Så det blev mera dricka när vi kom in dit^^  hahah alex & jag beställde en 1 6CL VODKA DRINK för 98 kr ojoj här var man rika :D kvällen var helt underbar & lyckad.
Sen skulle man fixa efterfest efter krogen, min kusse var på fest! men fään redan fullt med folk så kom ju inte in, lite olyckat i slutet av kvällen men det gjorde endå inget :) Tack i alla fall för den underbara kvällen älsklingar ♥
Nu är det 6 helgen man dricker, och jag börjar bli sliten & sjuk!! så ska n0g ta det lite lungt ett tag framot. Det är nog bäst så ;)

Min tatuering har läkt klart snart, & den mår bra. Sen blire att beställa tid efter jul & fortsätta med att bygga på den, äääh skiit samma den kommer bli snygg när den är helt klar :)


* Vilken bra händelse*
Asså jag fattar inte vad folk tänker med!!
Hur jävla omoget är det inte igentligen?  Min kära pontus var på fest hos ´Jonny igår kväll, och sen helt plöttsligt så försvinner det 10st jackor från folket som är där! Aaa såklart så vart dom snodda. 
Asså hur tänker man igentligen ´förmodligen äre någe fel i huvudet eller så  har man brist på pengar & kläder så man måste sno andras ´herregud :O tydligen så är det väll så!!  ´Trevligt! Sen blev pontus av med legg,bankkort,busskort! Jävla idioter, blir inte kul när det kommer fram vilka som tog jackorna!!!!


Nu har jag nog inte så mycket mera att berätta för er. Idag blir det en lung kväll framför tv:N . Ska snart hoppa in i duschen sen åka till kyrkogården & tända ljus på farmors grav "/ ♥ Det är så svårt att sakna en människa som man knappt inte kommer ihåg :( *Sen blir det överaskning senare ikväll, ´Blir att äta varma hallon & vaniljklass mumms ;)






29 Oktober ´Torsdag

kl 10:59

Today är jag jätte trött, hade ställt klockaN på 09:3o men inte f*n ringde den inte! Hmm blir att äta/fixa sig ´Sen dra med mammi på en shopping runda på tunapark :D Love it!! ska Försöka hitta någe ursnyggt till i morgon!!! hahaA att shoppa med mig är inte lätt, själv springer man runt i flera timmar!! men mammi får hänga med endå ;) OjsaN* och idag blir det att fixa drickS för imorgon blir det ju som skat PARTY. Får se om det blir en lungn utekväll idag då ELLER om det blir att träffa syster!
* Ne snyggingar ´Nu måste jag verkligen börja fixa mig*
Följ min blogg om några timmar igen för då har jag laggt upp bilder hur shopping rundan var :D

pusspuss så länge♥



28 Oktober ´Onsdag

kl 21:24


aa idag har man ju hämtat pengar, ´som vanligt säg! inte så ovanligt när det gäller mig precis (a)´
Tänkte dra en repa på stan´men kännde fan inte fört "/, blir nog att händlaa kläder imorgon tills att ha på sig på Fredag!!
LOVLY min tatuering mår jätte bra :)

´sOM sakt igår vad jag på bio och sååg
BRÖLLOPSFOTOGRAFEN
Aa filmen var väll helt okej, lätt komendi men inte någon 10 poängare enligt mig!
Bra humor & rolig, så det är bara att lada ner den eller fixa biljätter!!
hahA.
♥Har varit med min lilla underbarA kusin idag, love you in my heart♥
VI har bara tagit det lungt idag/kväll ´kan vara sköönt ibland faktiskt.
Sen träffade man ´Fredrik en stund idag med trevlig trevlig :) 
  haha och vi har Tjockat oss oxå med GODITS IKVÄLL:D

Ni vet ju som sakt vad man heter på Facebook!
aa precis så det är bara att skicka & bli vänn med mig ;)
eller vadå vill ni inte det (a) ?





 kl 14:52

MEN DET ÄR FORTFARANDE JAAAG SOM ÄR BÄST!!



27 Oktober ´Tisdag



Har som sakt inte harft tid & har inte varit hemma lika ofta, därför har jag inte bloggat! Förstår om ni bara väntar & väntar på nya inlägg hahah^^ Men har haft fullt upp. ´Jag har inte glömmt bort att jag ska lägga upp bilder sen i fredags,. Sen är man ju då lite deprimerad, för i fredags när vi krööökade & var på versta festen hos min kusins kompis, ´ee aa så då pajade min rosa camera ´den fuckade sig, så jag hållde på att slänga ut den genom fönstret , blir att köpa en ny då :D så jag har inte kännt för att ladda upp bilder på Boggen! Men typ alla bilder finns på min facebook ´MariaMagyar sen lägg till som vänn ;)






26 Oktober ´Måndag

Hej alla underbara.
Sorry har inte kunnat bloggat i Lördags & igår, men idaag blir det att ladda över lite bilder sen i fredags ;) Sen idag kl 6 så ska jag till Blue lotus & tatuera mig Wiihu ENTLIGEN :D Bloggar ikväll underbara blogg läsare puss puss


23 Oktober´Fredag ;)




22 Oktober ´Torsdag


kl 14:06



Läs bloggen ikväll, så ser ni hur shoppingen Slutade :D
pusspuss


21 Oktober ´Onsdag

kl 22:17







20 Oktober ´Tisdag


kl  22:00








Hej snyggingar, är lite upptagen, bloggar senare ikväll :)
Puss puss


19 Oktober´måndag


kl 10:44 

Godmorgon alla bloggläsare!

idag är jag jätte trött & har ständig huvudvärk/migrän, så det blir en lung dag för mig i alla fall. Helgen har varit underbar och lyckad som sakt ´ska ni veta ;) 
 
Förstår om ni inte kan vänta med att läsa bloggen hela tiden, haha!




Lite bilder från i fredags

* jag och kusinen ´Fredrik *



* party pinglaN *



* jag & min älskade&underbaraste syster *


*party party*


*syster & jag*


* jaa vad ska man säga ´vi hade kul :) *
kussen&jag


*Folk*


* Syster , så underbar *



* Fredda var på toppen humör *



Som sakt vi hade det verkligen nice i fredags ;)
Ne underbara bloggläsare nu måste jag börja fixa mig lite^^

för fasters älskling fyller 3år idag och han har ju som sakt värdens snyggaste faster ´såklart hon inte ska missa hans 3 års kalas ;)
Grattis älskling♥










16 Oktober´fredag







15 Oktober ´Torsdag

Kl 18:50 15/10-09





  kl 07:25 15/10-09





14 Oktober ´onsdag

kl 23:07 14/10-09












Imorse så missade man ju såklart bussen 2 gånger & innan jag skulle till bussen så hade jag tappat bort min hemmaNyckel OCH mitt buss kort, hm har inget tålamod alls på morgonen!! Drog till skolan, lika trist som vanligt där borta. Kunde ha varit hemma och sovit hela dagen istället.

Blir att dra och träffa syster ikväll ♥, sen hoppas man ju på att pappa kan stanna och köpa sallad till mig ´Skulle vara as nice haha ;D
PussPuss så länge




13 Oktober ´tisdag

  17:12/ 13Oktober

07:00 i morse 13Oktober



12 Oktober ´måndag

Blev lite sent med bloggningen idag, men har faktiskt varit med min älskling hela kvällen!!
 Idag har man ju varit hos tandläkaren gick strålande.
Sen har man ju då jobbat i  2 tim & 20min på hela dagen
haha känns rätt skönt endå. Efter när jobbet var slut så gick jag till tunaPark
´Shoppade lite kläder & smink känner mig riktigt nöjd;)










11 Oktober ´söndag

 


Kvällen blir alltid lyckad när man är med syster, men nästa helg hoppas man på att det blir lite mera drag. Tack för kvällen gumms & ni andra. Snacka om ägd kille, hahah fan vad vi skrattade  ;)


 

Sitter just nu och väntar på att min älskling ska komma. Sen blir det att kolla tv & ta det lungt, det kan behövas. Ska nog gå och lägga mig tidigt idag för i morgon blir det jobb suck :( Hoppas veckan går fort nu för jag vill ha helg igen.




 

 

 


10 0oktober




9 0oktober

   

Alarmet ringde kl 06:50 & jag orkade verkligen inte gå upp,
Men det var bara att fixa sig endå. Har jobbat från 9-2 idag + huvudvärk på det. Bli att hoppa in i en Dusch sen fixa sig lite lätt, sen ner till stan. Min kväll blir lungn är helt slut fan, men imorgon blir det ´Fullt ös medvetslös´ blir att dricka med mina älsklingar.


& imorgon på dan blir det att dra ner till stan & Shoppa,har ju fått rabbat från KICKS Yeah, sen kanske köpa en tunika´ är lite sugen på att handla kläder,skor ;)


 | Jag vet att du inte vill prata, jag att du inte vill svara igentligen. Men som sakt man är ju fortfarande 2 om att bråka/tjafsa. Om jag skulle kunna endra på saker som har skätt så skulle jag göra det på en gång, så man skulle slippa alla dåliga dagar och allt skit som har paserat. Jag vill bara att du ska veta att du alltid kommer vara en speciell person för mig. 





.....


Som sakt, igår då hängde jag med jobbet ´vi skulle ha möte´men blev lite annat skoj innan. Åkte sex bilar från Eskilstuna till Västerås, sen skulle vi in på Arosfortet haha fett najs, vi härjade runt där i alla olika säller och dörrar i två timmar, snacka om att man var helt slut sen. haha men skoj hade vi! Sen drog vi tillbax till Eskilstuna lite innan åtta, Shecka in på Hottelet breve godisland prick kl åtta. Sen hadde vi möte till klockan 9, Sen käkade vi lyx mat från 9-10. Så min kväll var fett najs och lyckad! Tack sandra för att jag fick hänga med :)

|| Har jobbat idag från 9-3 är helt slut ont i hela kroppen & är trött. Blir en lungn kväll det kan behövas ibalnd. Blir att hoppa in i Duschen snart & göra sig lite fräch haha. Sen ta bussen till stan ska äta på spicy hot mummms  ;) tjock man är HAHa!! Blir att sitta där ett tag, sen hem och go film&sova fyf*n vad härligt. Sen en enda jobbdag till sen KRÖÖÖÖKA, antingen blir det imorgon eller på lördag.  Helgen blir nog NAjS bara skriva/Ringa ni s0m har mitt nr ;) Puss på den här dagen i alla fall . .













...



| Aaa som sakt, det är inte lätt att glömma bekymmer som man blir påmind om. Mer eller mindre sur blir man ju när just Du´ aa just Du ska sitta och skylla i från dig, allt du gör/säger det existerar inte i din värld, det finns inte. Men allt jag gör ojojoj då ska jag få skit för allt precis allt, det är jag som ska få skit för något som du gör! När du går över gränsen då är allt mitt fel och då är det jag som sviker. Undrar vem som svek vem från första början? men du valde hälldre att vara med din ´Bästa tjejkompis istället för mig. Varför ska då jag sitta och vänta på dig? Synd, du vet hur min vardag/Liv ser ut idag så varför börja gnälla på mig när du var ett as själv från början.  Nu har jag sakt allt som jag tycker!
Du får säga vad du vill, men du svek mig faktiskt! Och jag svek dig när alla ´dom´ la sig i och gjorde så jag inte förstog varken det ena eller det andra vad som var sant!!  




 







                                               Det blir bara mer och mer :D


....





| Har sovit så otroligt skönt i min säng i natt så jag orkade inte gå upp när mamma väkte mig i morse. Det var bara att gå upp och ställa sig i dschen, sen försökte man hitta några kläder att ha på sig. Käkade och sminkade mig |
Till slut så blev man entligen klar Jippi! Fick skjuss till praktiken idag för hon den hära
var jätte slö imorse så hon 0rkade inte ta bussen hahahA.  Paraktiken gick som sakt skitbra, trivs värkligen. Våran lilla shef Sandra frågade mig vad ja skulle göra på Onsdag, och jag ska inte göra så mycket efter 3, så det blir att åka till Västerås med hela Jobbet och ha möten och sen äta ýeah ;)

| Fick en ny flashig MP3-spelare av farfar idag, musik filer, Spel,Video,bilder,FM aa det fanns mycket på den Tack farfar♥





Blir en lungn kväll är fortfarande trött, blir att kolla film så fort älsklingen kommer (:
Dagen blev lyckad i alla fall..   Puss Puss så längen


Sorry har inte skrivit på ett tag



Som sakt var ju typ ledig förra veckan förutom i onsdags då var jag i skolan och var duktig. Lena på skolan ringde och väckte mig i torsdags typ vid halv 10 och sa att hon hade hittat en praktikplatts åt mig,´´yeah tänkte jag men när jag fick reda på ´vart så tappade jag all glädje direkt. Skämigaste stället ever. Fick en timme på mig att fixa mig sen ta bussen mot hällby. Som sakt gick in där med Lena snackade och bestämde att jag skulle börja där nu på måndag imorgon då! Hmm hoppas det kan bli bra. hahaA man är ju kräsen som f*n.


Skitsamma hälgen har varit underbar i alla fall. ´Det blev ju KRÖÖÖK, då är det glada miner (:


Uch säger jag bara jävla skit öl från TYSKLAND, smakade verkligen Blää om dom, jag svär. Liksom som vanlig svensk öl så ska man kunna stoppa dom i frysen útan att dom blir till IS och stelnar. Så klart så blev man lite förvånad över dom här ölen. Hm Blev jäcla Sluch Öl. Fett vidrigt.
´hahaaA



Kväller blev lyckad igår som sakt. Lite halv segt i början men allt blev ju nice till slut. Själv var man inte så pigg på att dricka precis, men man är ju BÄST vill inte svika dom andra som sakt. Blir att dra vid Lundbyskolan nästa helg & KRÖÖKA. Och då jävlar så ska jag få massa bra & härliga kort på Nattis som jag inte fick igår ;) ♥

Sitter hemma just nu 16:00 hos mammi har käkat för någon timme sen. Blir väll att kolla film och bara ligga o slööa hela dagen och kvällen. Sov ju till 11 idag men är fortfarande trött.


 

♥ Tack för kvällen i regnet Älsklingar ♥


RSS 2.0