varför :(


Du vet att jag alltid ställer upp på dig till 100%. Blir att skita i skolan imorgon & hänga med dig till Akuten. Hade en känsla av att något skulle hända, visst nu blev det ju inte jätte alvaligt men endå är det hämsk. Stackars dig :( hoppas allt går bra nu imorgon, att det bara är en Spricka istället för att det kanske är brutet helt.  Allt kommer bli bra, finns föralltid för dig. 

Jag blir galen snart. . .

Tjena Ennu en dag som har gott utan några resultat om praktik-platts. Seriöst jag har varit över allt & letat jag blir galen snart, men ´nedå så klart så har dom fullt eller så tar dom inte i mot elever Ååh  hur ska detta sluta!! Blir att gå upp tidigt i morgon och ringa då till en platts som kanske lyckas villja ta i mot mig, man ska ju aldrig hoppas på något bra igentligen fan!!  Får se imorgon hur allt slutar annars blir det en arg ´MARIA, hahaAaa. Blir att dra i väg till syster ikväll ;)



Yeah ;)


Som sakt var på partaj i fredags med syster vid klosterKyrka hos ett par kompisar till oss. Mycket trevlig och lyckad kväll tillsammans med er allihopa. I lördags blev det en lungn dag med syster bara, rätt slut efter gårdagen som var ^^.  Och sen idag har jag bara tagit det lungt, legat och slöat i mjukisbyxor hela dagen ;)






ENNU EN DAG LEDIG "/






























       Jag & lillaBebisen,


ennu flera dagar i livet som har paserat!






I måndags så var jag i skolan i 2 timmar sen drog jag såklart till stan & träffade älskade syster, tog en Cigg ´Shilla. Hängde med henne upp till hennes lektion. Satt där i några timmar. Sen drog vi och käkade (:
Underbart att vara med dig gullet.


Tjena sitter just nu och gör apsolut ingenting ´det är ju skoj. Är helt slut, gick upp kl 6 imorse fast man började då kl 10 i skolan. Men endå en ganska skön dag slutade efter Lunchen idag. Har ju då fortfarande inte hittat någon praktikplatts att vara på, så det blir väll att vara hemma imorgon eller försöka leta efter en praktikplatts hmm. . Annars har dagen varit okej , *'Puss Puss så länge*' 








...

Hejhej på er, helt slut om man säger så. Det har blivit många dagar nu på raken som man har gått och lagt sig tidigt på morgonen. Shiit skulle ha kollat efter en praktikplats i torsdags & i fredags hmm men det blev ju inte riktigt så har ju varit med dig sötnos varge dag ;)  Äligt talat häldre åker jag till skolan varge dag istället för att vara på någon praktik. Men Men sk0lan ringer mig imorgon så jag får ta det då!! Träffade syster en stund igår kväll det var trevligt, har inte träffat dig så mycket på ett tag nu. Var skönt att prata & umgås med dig, Love u syster..


 

 


mumms du är härlig (:

Shit herregud har sovit hela dagen idag hah, gick upp vid 3 haha. Det brukar ju aldrig hända mig om man säger så. Har inte gjort något speciel hoppat in i duschen, suttit och latat ett tag. Sen fixat mig. Blir nog att gå upp tidigare imorgon tror jag (:  Ska försöka få tag på Ida, tänkte träffa henne^^. Sen senare får man se vad som händer, Inte precis kul att vara i ´Torshälla haha!!
Men som sakt jag finns alltid på mobilen, svarar knappt på DOLT, finns ju vissa Idioter som ringer mig med DOLT, så skyll er själva om jag inte svarar haha ;) 
*.PussPuss så länge.*







+ i kanten!! (:

Blev lite Onyktert i går ikväll men det var de fan värt.
Har varit ledig idag ´skönt´sen är jag ledig imorgon med!
Så det blir en lång helg för mig, man är ju bäst ;)

Mådde ganska skapligt imorse faktiskt. Fixade pengar idag.
Sen drog jag till Tunapark var tvungen att köpa Ett linne&Tights.
Får väll se vad som händer till kvällen, Hoppas man får se dit andsikte i alla fall (:
*.PussPuss.*




bakiiS hehe ;)

Idag blev det inte någon lång dag för mig, gick upp vid halv 2 blev lite sent igår ;) har varit hemma i typ 3 timmar har käkat lite & fixat mig. Det är ju tosrhälla marknad idag, blir att gå till torget & träffa kusinen Elin!! Sen blr det lungt i några timmar sen blir det att dricka ikväll igen (:  Sen i m0rgon kommer B0XER  han ska  bo hos oss :D

& igår så tatuerade jag mig (:                                    pusspuss


IDAG HAR JAG TATUERAT MIG & IKVÄLL BLIR DET KRÖK ;)


Sköning dag!!

Vaknade vid 8 tänkte dra & jobba, ringde mammi men hon sa att ja kunde stanna hemma idag. Skönt skönt. Träffade gummaN idag & drog till henne ett tag i skogsängen. Sen till torshälla igen. Sen drog ut och körde bil med mammi, hahah lite olovligkörning ´men det är skitsamma på kvällen haha ;)
Jävla äckel bilen pajade mitt i typ skogen & det var mörkt, ´trevligt. 
  

Äntligen hemma, blir att sova snart så man orkar gå upp & dra till skolan imorgon då "/ inte för att jag har någon lust precis. men man är ju tvungen. Sen imorgon väntar ´drickan på mig ;) haha.. Måste sova nu Godnatt pusspuss
           


Feta rökhostan i morse, men börjar känna mig lite bättre nu

Drog med morsan till Västerås när hon hade slutat jobbat, handlade hur mycket som hälst på Biltema hehe. Sen käkade vi på BK ´haha brorsans favorit ställe ;) retade inte han den här gången som jag gjorde i sthlm när jag käkade där;D  Sen körde man själv bil hem då haha, jävla rally som farsan säger. Sen kom morbror, rickard & mika över och drack caffe, Sen drog vi till Bluelotus och lämnade in motiv ajaj kommer dö men det är värt det fan, bara 46 dagar kvar YEY NER RÄKNING.     ´JAG ÄLSKAR MIN BROR & HANS TJEJ TACK FÖR ATT NI FINNS´








Slösa inte tid med att kalla dig för min vän eller `jag vill ha dig´ om du ändå inte planerar att stanna kvar.Då är det bara att fortsätta gå rakt fram i livet uta mig!!


Åååh neej!!











Fan fan fan nu har man blivit sjuk då! Hade inte lust att gå till jobbet i 2tim när man är förskyld,ont i halsen & har ont i huvudet , Känns lite onödigt.  Bli att stanna hemma idag & imorgon. Inte för att det är kul att stanna hemma, hoppas folk är så trevliga så dom kommer & röker/snackar med mig en stund i alla fall!! Ska försöka äta något sen sova några timmar. Hoppas nu man blir frisk till helgen, hade ju tänkt att dricka då "/  men jag är ju endå bäst så jag kommer ju bli frisk snart endå ;)



´´ At night I dream about you, I hear your voice and see your smile. When I see you I get tears in my eyes I'm sorry for everything that happened before´´ 


Sköna dagar men känner mig sjuk "/



Slutade efter lunchen idag, var ganska skönt. Har inte sovit så bra i natt. Blir att dra till slagsta snart då :) träffa min underbara erica, ska hem till sandra. Sen blir det att kanske göra något skoj ikväll. Sen imorgon ska man ju bara gå till jobbet och fika sen ska alla iväg :s lite onödigt att komma dit ´men man är ju tvungen fan!! Sen på fredag börjar man i skolan igen :(  trisst att sitta och åka buss hela vägen dit! Har inte lusst precis. Och i helgen blir det väll Party hoppas jag..  Och sen i natt så kommer du dra till Alanda & sitta på flyget kl 4 till Grekland, Kommer ju sakna dig sjukt mycket nu Under en vecka. Hmm jävla skit Sverge, fan dig:D

Jag har sjukt ont i huvudet!!!!

´´ Finns alltid på mobilen´´  Puss puss

Vill springa så långt bort jag kommer, där ingen finns. Stå och släppa allt som har hänt & varit sen vill jag bara falla handlöst ner mot marken!!

                


                   Tro hopp & Kärlek . .


Det blir att dra och tatuera sig imorgon (:  Längtar stort! Sen har jag tid den 26 Oktober oxå!! YEY

Ibland är livet skönt!!



           





what me a do for you so you will never be satisfied. I can not with you anymore. sorry
I do not want to cry and I do not feel pain

Idag blir det en nice dag!!

Hej alla underbara! idag hade man ju sovmorgon, men fick endå inte sova så länge. För att min underbara erica ringde och väkte mig och sa att hon satt typ på busse till mig & då var kl 09:40. Så var tvungen att gåupp då hehe. Blir att fixa sig snart. Vi ska åka till skiftinge en snabbis bara sen blir det att åka till slagsta vid 4. ´Tatuering pågår sen´. Sen efter 5 blir det att ta det lungt ett tag. Sen senare på kvällen blir det väll att träffa lite folk ;) Hoppas kvällen blir lyckad & bra.  Ni vet ju att ja finns på mobilen om det skulle vara något!!!
Tack för skjusen hem igår i ösregnet, hälldre det en att gå hela vägen hem :) 





Jobbar till Kl,15:00 ´Sen börjar min helg!!

Äntligen har slutat jobbet nu lite innen 3. Är helt slut. Blir att hoppa in i duschen & fixa sig lite.Ska åka till min underbara Ericâ om ett litet tag. Blir att sitta hos henne och ta det lungt. Sen blir det väll att träffa lite annat folk i kväll kanske :) så det får bli hur sent det vill för jag är ju då ledig i ´morgon´man är ju BÄST ALLTSÅ!




sometimes I wish that you could really understand. But it is quite impossible.
Sometimes you have to think about himself. And continue to go the long way alone.
I do not want to be alone, but sometimes it's nice when one gets up your eyes.


Ја ти срце! Имам сан, где си ти на слици.


Ibland är killar skit, & vänner helt underbara!!


Helt överlycklig köpte en ny mobil i Måndags en ´SAMSUNG TUTCH´ skit samma den är jätte bra, förutom att alla tycker att den värkar vara jobbig och inte förstår sig på den hahA!

Helt seg i morse, mamma släpade upp mig från sägen, hade inte så stor
lust att klä på mig och gå till Jobbet. Men man är ju tvungen.
Blir att fixa sig snart och åka till Erica, och känna sig som hemma i hennes nya lägenhet.
Sen blir det väll att träffa andra Vänner ikväll med :)

                                             
Har inte tid nu brorsaN & Bussen väntar, Ni vet ju vad jag har för nr ;)


  
Igår hjälpte jag denna underbara människa och fixa över lite saker till hennes nya Lägenhetet.
Först skulle hennes ´Kille hjälpa henne att flytta över sakerna, men sen så var han så ´DUM´så han
sket i henne i sista sikunden. Så tur var så ´fanns jag där för henne´. Ringde min underbara bror så
han kom med bil och hjälpte oss iväg med sakerna.



 


RSS 2.0